Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Containerele ”smart” de colectare a deșeurilor, deblocate în toată Alba Iulia. Locuitorii pot depune gunoiul, fără cartelă

Publicat

Containerele de colectare selectivă cu cartelă din Alba Iulia au fost deblocate, au transmis reprezentanții primăriei, la solicitarea Alba24. Locuitorii pot depune gunoiul, fără cartelă. 

Primăria Alba Iulia, în parteneriat cu operatorul de salubritate RER VEST și A.D.I. Salubris Alba, derulează în Alba Iulia în lunile iulie și august o campanie de conștientizare privind colectarea separată a deșeurilor.

”Campania se adresează cu precădere zonelor cu blocuri și asociațiilor de proprietari și se realizează cu sprijinul unor voluntari care vor furniza cetățenilor, pe perioada campaniei și în locuri în care sunt amplasate containere pentru colectare selectivă, informații și flyere privind reciclarea corectă a deșeurilor și obligațiile legale în acest sens.

Pe perioada campaniei, toate containerele cu acces prin cartelă vor fi deblocate” au transmis reprezentanții instituției.

La finalul campaniei va fi realizat un raport, iar pe baza acestuia va fi luată decizia continuării sau nu a campaniei, respectiv a menținerii containerelor blocate sau deblocate.

”Este nevoie de timp și acțiuni pentru schimbarea mentalității, din moment ce containerele pentru gunoi menajer conțin în realitate (și într-o proporție semnificativă) deșeuri reciclabile” au adăugat reprezentanții primăriei, într-o comunicare transmisă ziarului.

Document: Ghidul de colectare poate fi consultat AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pamfil

    vineri, 07.07.2023 at 15:03

    hahahaha… mare teapa o sa luati.

    Pentru ca sunt multi in oras – case si chiar firme care isi duc gunoiul si-l lasa in pubelele altora sau pe langa ca e greu sa aiba abonament la salubritate. Daca le atragi atentia se uita la tine ca la urs.

  2. facsimil

    vineri, 07.07.2023 at 18:44

    gunoi la liber

  3. vaile

    vineri, 07.07.2023 at 21:53

    pe cine sa constientizati pe romani , da daca sun in strainatate, dar aici nici un caz, romanul nu pricepe decit de bici ca asa a fost invatat sa nu respecte nimic ca doar este libertate si democratie si facem ce vrem. va spun eu cum puteti, puneti politia locala sa ieie la control aleatoriu cetatenii ce arunca gunoiul si amendati daca nu respecta, dar uppppp nu se poate se aproprie campania electorala

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax