Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Continuă campania de achiziții la CSM Unirea Alba Iulia. Un fotbalist cu 13 meciuri în Liga 1 s-a alăturat lotului

Publicat

Călin Harfaș, fost fotbalist la Gaz Metan Mediaș, este noua achiziție a echipei de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia.

Mijlocașul defensiv în vârstă de 20 de ani, Călin Harfaș, o părăsește pe Unirea Constanța și se alătură lotului condus de Stelian Gherman, care se află în cantonament la Câmpulung Muscel.

CSM Unirea Alba Iulia continuă să-și reîmprospăteze lotul și mai aduce un tânăr jucător, cu care semnează un contract valabil pentru un sezon.

Fotbalistul originar din Mediaș a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc la data de 29 ianuarie 2022, într-un meci disputat de echipa din localitatea sa natală, Gaz Metan Mediaș pe terenul celor de la FC Voluntari.

În respectiva stagiune Călin Harfaș a strâns 13 prezențe în prima ligă, ajutat fiind de situația tragică în care Gaz metan ajunsese în respectiva perioadă. La finalul sezonului 2021/2022 echipa medieșeană a reușit contraperformanța de a încheia cu -38 de puncte, aceștia fiind penalizați în repetate rânduri de Federația Română de Fotbal din cauza datoriilor pe care clubul le avea față de diferiți terți.

În prima parte a sezonului 2022/2023, Harfaș a fost sub contract cu Ceahlăul Piatra Neamț. În perioada de transferuri din iarnă acesta a semnat cu o echipă din Liga 2, Unirea Constanța, alături de care a retrogradat în Liga 3. Pentru Unirea Constanța Călin Harfaș a intrat pe teren de numai două ori.

Cota de piață a lui Călin este evaluată la 10.000 de euro pe transfermarkt.com, aceasta atingându-și punctul maxim în 2022, când medieșeanul era evaluat la 50.000 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax