Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Contract de 15.000 de euro: Serviciul comunitar de gestionare a câinilor fără stăpân din Alba Iulia, atribuit SC „Clinic Martvet”

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia precizează că serviciul comunitar de gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public a fost atribuit firmei “Clinic Martvet” SRL, care a fost desemnată câştigătoare în urma procedurii de evaluare a ofertelor. Reamintim că un contract similar a fost reziliat cu medicul veterinar George Popa, după ce administraţia locală a identificat unele neconformităţi în respectarea acestuia.

Suma alocată pentru contractul încheiat pe un an, pentru serviciul comunitar de gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public, cu “Clinic Martvet” SRL este de până la 15.000 de euro. Activitatea în cadrul acestui contract a fost deja începută.

În aproximativ două săptămâni, va fi finalizată investiţia de la adăpostul specializat, cu o capacitate de cazare de 35-40 de câini. Acesta va fi operaţional în aproximativ 30 de zile, cu toate dotările la standardele în vigoare, anunţă reprezentanţii primăriei.

Cei interesaţi pot apela numerele de telefon de la Administraţia Activităţilor Domeniului Public, 0258.815.367 sau cel al medicului veterinar Ionuţ Martin, 0724.520.632.

Reamintim că Primăria Alba Iulia a reluat în luna aprilie procedura de achiziție publică directă pentru activități de capturare, transport la adăpost a câinilor fără stăpân, precum și hrănirea și îngrijirea acestora. Medicii veterinari interesați de preluarea serviciului au putut depune oferte până în 19 aprilie.

Reluarea procedurii a fost necesară în urma denunțării contractului ce a fost încheiat cu dr. George Popa. În perioada de mai puțin de două luni când medicul veterinar a gestionat adăpostul pentru câini vagabonzi, acesta l-a renovat alături de câteva zeci de voluntari. Însă reprezentanții primăriei au arătat nemulțumiri cu privire la activitatea desfășurată. Citiți AICI mai multe despre această situație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Dan

    marți, 14.05.2013 at 13:03

    Ar trebui sa ia si cei din Capitala exemplu…

  2. daisy

    marți, 14.05.2013 at 19:21

    SA SPERAM CA DOMNUL NU ESTE CA TATAL SAU.CA DACA ESTE SE VA ALEGE PRAFUL SI BANII VOR CURGE LA EI IN BUZUNARE.

  3. Cetatean

    marți, 14.05.2013 at 22:36

    E de inteles doctorasul acesta tinerel si de aceea si-a bagat coada mos martin – batrinul ca sa-l unga la punga pe fius-o cu o suma frumusica de 15.000 euroi , ca are balta … peste! Si munca … zero .
    Sa traiasca primaria in frunce cu dl. Ha(l)va si sa mai cinsteasca!

  4. Raspuns pentru Dan.

    vineri, 17.05.2013 at 07:46

    Pentru ce sa i-a exemplu ce-i din capitala ? Pentru hotie made in comuna Alba-Iulia …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax