Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Contract de aproape 5 milioane de euro pentru întreţinere şi amenajare a spaţiilor verzi din Alba Iulia

Publicat

soare nori cetate ionut vaidean

Firma Luxor LTD SRL, care în în ultimii 15 ani a oferit serviciile de întreţinere şi amenajare a spaţiilor verzi din Alba Iulia , are cea mai bună ofertă în cadrul procedurii de achiziţie publică organizată de Primărie pentru un contract cu valoare estimată de aproape 5 milioane de euro pentru o perioadă de 4 ani. 

Șapte oferte au fost depuse în total, însă încă nu s-a publică oferta câştigătoare. Motivul întârzierii este că procedura a făcut obiectul unei plângeri la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) de către  societatea Sport Turism SRL Constanţa.

Firma a cerut reevaluarea ofertei câştigătoare, depusă de Luxor LTD  SRL, precum şi a celorlalte cinci clasate în ordinea următoare: Ro-Verde Landscaping SRL Corbeanca, judeţul Ilfov, Total Cleaning SRL Alba Iulia, Catalpa SRL Sfântu Gheorghe cu terţ susţinător Pomacost SA Constanţa, Polaris Holding SRL Constanţa şi Asocierea SC MT GreenPro SRL – SC KF Cons SRL din Sibiu. În 27 februarie 2018, CNSC a respins contestaţia firmei din Constanţă pe motiv ca este ”lipsită de obiect”.

„Potrivit documentaţiei, autoritatea contractantă va încheia un acord-cadru pentru perioada celor 4 ani şi intenţionează să încheie minimum 4 contracte subsecvente, pentru fiecare an. Valoarea maximă estimată a celui mai mare contract subsecvent poate fi de 5.490.794 lei, fără TVA. Printre activităţile descrise în caietul de sarcini se regăsesc următoarele: curăţarea spaţiilor verzi, tunderea şi curăţarea gardurilor vii, cositul zonelor verzi, plantat flori, îndepărtat flori din rondouri şi scuaruri, plantat gard viu la un rând sau două rânduri, plantat arbori şi arbuşti foioşi şi răşinoşi, săpat farfurii la arbori şi arbuşti, toaletarea arborilor etc.

Firma care va câştiga contractul pentru următorii patru ani va derula şi activităţile de aplicare a tratamentelor fitosanitare şi de administrare a îngrăşămintelor chimice. În total este vorba despre 39 de activităţi, pentru care au fost prevăzute cantităţi minime şi maxime, cuantificate în metri pătraţi (suprafeţe amenajate), ore (udare plante, închiriere buldoexcavator etc.) şi bucăţi (nr. de flori sau arbuşti plantanţi, toaletaţi etc). Documentaţia a fost publicată pe SEAP în 29 septembrie 2017 şi are o valoare estimată a contractului de 21,96 milioane de lei (circa 4,8 milioane de euro)” scrie adevărul.ro.

 

 

sursa: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    luni, 12.03.2018 at 14:10

    Intrebarea e: care spatii verzi ? :))

  2. albaiulian

    luni, 12.03.2018 at 19:07

    Cum care???? firisoarele de iarna care tasnesc de sub dale, stii cate sunt de multe ???!!!
    Smart city, stupid people

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax