Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Contract cofinanţat de Uniunea Europeană, de peste 21 milioane lei, semnat de AJOFM Alba

Publicat

ajofm alba sediu

 

Sediul AJOFM Alba

Directorul executiv al AJOFM Alba, Corneliu Engi, a semnat săptămâna aceasta, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Capitală, un contract de finanţare de 21.235.620 lei, din care contribuţia financiară nerambursabilă de la Uniunea Europeană este de 15.925.620 lei.

Proiectul este cofinanţat din FSE prin POSDRU, pe Axa prioritară 4, DMI4.1 şi va avea o perioadă de implementare de 30 de luni.

Programul va fi implementat în parteneriat cu AJOFM Caraş-Severin şi alţi câţiva parteneri naţionali şi transnaţionali, având ca obiectiv general furnizarea serviciilor de ocupare de calitate, respectiv servicii inovatoare integrate pentru promovarea şi dezvoltarea spiritului antreprenorial şi consiliere profesională pentru şomeri la nivel inter-regional.

Reamintim că, în anul 2009, AJOFM Alba a implementat un Proiect PHARE în valoare de  836.000 euro, iar, în luna noiembrie 2010, a semnat un contract de finanţare în valoare de 2.219.188 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax