Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Contract de întreținere de 27 de milioane de lei, pentru drumurile din Alba: covor asfaltic pe 20 de kilometri. Zonele vizate

Publicat

Consiliul Județean Alba asfaltează sau reasfaltează în acest an 20 de kilometri de drumuri pe contractul anual de întreținere semnat cu DPL, a anunțat vicepreședintele instituției, Marius Hațegan, într-o conferință de presă. 

Costurile se vor ridica în total la aproximativ 27 de milioane de lei, iar firma care execută lucrările este SC Drumuri și Poduri Locale (DPL), care aparține instituției.

”În general de vom axa pe zona Aiud, Ciumbrud, Sâncrai, acolo sunt în jur de 4 kilometri, au fost și multe lucrări legate de apă-canal în zona respectivă, iar noi acum o să venim și o să punem în jur de 4 kilometri de covor asfaltic.

O altă zonă importantă este Roșia Montană, la Corna, este acel drum care merge către Cupru Min. Acolo mai avem de pus covor pe o distanță de aproximativ 3 kilometri pentru că am reușit și anul trecut să turnăm covor în zona respectivă și anul ăsta finalizăm.

O altă zonă importantă este zona Răchita (…) și mai sunt și alte zone în care vom pune covor asfaltic pe contractul de întreținere” a spus Hațegan.

Contractul de întreținere mai cuprinde și alte lucrări în diferite zone ale județului Alba.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax