Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Contracte semnate pentru investiţii în vederea amenajării unor staţii de epurare la Ocna Mureş şi Aiud

Publicat

După nenumărate reclamații despre calitatea apei, făcute în ultimii ani de către locuitorii orașului Ocna Mureș, în sfârșit, problema pare să aibă rezolvare. Miercuri, primarul orașului, Silviu Vințeler, alături de Viorel Lazăr, director general  SC Apa CTTA SA Alba Iulia și de Peter Lutz, manager executiv „Wabag Water Servicies”, au semnat contractul de construcție a noii stații de epurare.

Proiectul, finanțat din fonduri europene, guvernamentale și ale Consiliului Local, are o valoare de 16.647.873,87 lei fără TVA. Termenul de finalizare a lucrărilor este de doi ani de la data începerii lucrărilor. Proiectul va fi executat de către firma austriacă “Wabag Water Services”, asociată cu SC “Vectra Service” SRL, câștigătoarea licitației organizate.

Același proiect vizează construirea unei stații de epurare a apei și în orașul Aiud, contract semnat tot miercuri de către primarul orașului, Horațiu Josan.

Calitatea apei în orașul Ocna Mureș a fost o problemă constantă în ultimii ani, fapt sesizat în mai multe rânduri de către cetățenii orașului, precum și de fosta administrație locală.

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax