Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Contractul de asociere dintre Primărie şi „Grup Corint”, analizat de Instituţia Prefectului Alba

Publicat

Contractul de asociere dintre „Grup Corint” şi Primăria Municipiului Alba Iulia privind lucrările de reabilitare a Cetăţii se află în analiză la Instituţia Prefectului Alba Iulia. Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al instituţiei, Cosmin Lupu, „hotărârea de consiliu se află la această oră în lucru, iar Instituţia Prefectului urmează să se pronunţe în ceea ce priveşte legalitatea sau ilegalitatea ei”.

În cazul în care specialiştii de la departamentul juridic vor aprecia că asocierea dintre Primărie şi „Grup Corint” nu se desfăşoară conform legii, contractul va fi trimis din nou Consiliului Local. Reamintim că, în şedinţa de consiliu local ce a avut loc la începutul lunii decembrie, a fost aprobat un nou contract de asociere cu firma care administrează Cetatea Alba Carolina. Reprezentantul „Grup Corint”, Dan Sabău a declarat în plenul şedinţei că acest contract îi va da siguranţa că îşi va putea recupera, măcar în parte, din investiţiile pe care le face în perimetrul Cetăţii.
Noul contract îl modifică şi îl completează pe cel din 2008, iar, potrivit hotărârii legislativului local, firma va primi în administrare o parte din suprafaţa Cetăţii, pentru care va plăti o redevenţă de 10% din profit, dar nu mai puţin de 800 de euro pe lună. Contractul a fost încheiat pe o perioadă de 45 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax