Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Contractul de asociere între „Grup Corint” şi Consiliul Local, din nou pe masa consilierilor

Publicat

Consilierii locali au reuşit, vineri, după mai multe luni, să se pună de acord privind aprobarea încheierii unui act adiţional la contractul de asociere semnat de CL Alba Iulia şi SC „Grup Corint”. Proiectul de hotărâre a fost votat în şedinţa de vineri, dar nu înainte ca liberalii să ridice din nou problema taxei de intrare în Cetate.

Potrivit consilierilor liberali, în şedinţa ordinară de vineri, urma să se introducă un articol la proiectul de hotărâre privind anularea taxei de intrare în Cetatea Alba Carolina. Spre uimirea acestora, articolul nu a fost adăugat pentru discuţii. Explicaţiile colegilor de consiliu referitor la acest subiect au fost că propunerea privind taxa a fost respinsă în ultima şedinţă, „aşa că nu există în proiect”. Consilierii liberali au răspuns cu un resemnat „mulţumesc”.

Noul act adiţional al contractului de asociere modifică articolul 1 „Obiectul şi scopul contractului”, dar şi articolul 2 intitulat „Contributia părţilor” şi instituie anumite obligaţii şi interdicţii pentru semnatari. Spre exemplu, Consiliul Local se obligă ca pe întreaga durată a prezentului contract să nu transfere sau să nu constituie în favoarea terţilor vreun drept real sau de creanţă asupra construcţiilor şi terenurilor ce fac obiectul contractului. Reamintim că revocarea HCL nr 307/2010 a fost solicitată de Instituţia Prefectului Judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax