Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Contractul de închiriere a parcărilor din Alba Iulia către „Tracia Trade Exim” Târgu Mureş a încetat, prin acordul părţilor

Publicat

parcari publice

În şedinţa Consiliului Local de joi, a fost aprobată propunerea de încetare, prin acordul părţilor, a contractului de închiriere încheiat între CL Alba Iulia şi „Tracia Trade Exim” Târgu Mureş privind exploatarea în regim de parcări a parcărilor publice din municipiul Alba Iulia, începând din 1 ianuarie 2012.

Totodată, a fost aprobată stingerea creanţelor certe reciproce din contractul de închiriere. Potrivit raportului prezentat sunt menţionate datorii de 312.856,29 lei (potrivit calculelor firmei) către CL Alba Iulia, respectiv 303.115,46 lei (potrivit calculelor efectuate de Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat – ADPP – al CL Alba Iulia), dar şi suma de 508.773,30 lei pe care societatea consideră că autoritatea locală i-o datorează.  Serviciul menţionat nu recunoaşte suma amintită.

Au fost precizate nerespectări ale Regulamentului de exploatare în regim de autotaxare a parcărilor şi zonelor de staţionare cu plată aflate pe domeniul public din municipiul Alba Iulia, respectiv neprezentarea notelor de constatare în baza cărora se întocmesc procesele verbale de constatare a contravenţiilor. De la începutul contractului semnat în 2002, nici o astfel de notă de constatare nu ar fi ajuns la primărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax