Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Contribuabilii mai au doar două săptămâni pentru depunerea online a declaraţiilor fiscale. Vezi de unde poţi obţine certificatul digital

Publicat

Începând cu 1 iulie, Declaratia 112 privind plata contribuţiilor sociale, a impozitului pe venit şi evidenţa angajaţilor asiguraţi se va depune numai online. Acest lucru face necesară obţinerea în cel mai scurt timp a certificatului digital calificat pentru semnătura electronică.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba a informat că obţinerea certificatului digital calificat este posibilă de la cei trei furnizori de certificare acreditaţi – Cert Sign SRL (www.certsign.ro), Digi Sign SA (www.digisign.ro), Trans Speed SRL (www.transsped.ro) şi Internet DomReg SRL.

Contribuabilii mai au la dispoziţie doar două săptămâni pentru obţinerea acestuia şi procedarea la depunerea online a declaraţiilor fiscale. Cu un singur certificat se pot semna declaraţiile fiscale pentru mai mulţi contribuabili, iar ultima declaraţie care se mai poate depune la ghişeu este cea aferentă lunii mai, cu termen de depunere de 25 iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax