Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Contribuția municipiului către AIDA-TL a fost aprobată în Consiliul Local. Vezi cum explică Dorin Nistor modul de cheltuire a celor 60.000 lei

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat vineri plata cotizației pe anul 2013 a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia către Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local (AIDA-TL), ce presupune plata sumei de 1 leu pe an pentru fiecare locuitor al orașului. Contribuția municipiului se ridică la aproximativ 60.000 lei.

Întrebat de către consilierul local liberal Daniel Zdrânc pe ce anume vor fi cheltuiți acești bani, directorul AIDA-TL a prezentat cheltuielile:

„Fiecare parte asociată, în special unităţile administrativ teritoriale au decis să participe cu câte 1 leu din partea fiecărui locuitor pentru cheltuielile asociaţiei. Până în prezent nu s-a achitat această taxă, nici pentru anul 2012, dar nici pentru 2013. Este vorba despre aproximativ 60.000 lei după situaţia dată de cei de la Statistică în funcţie de numărul de locuitori din municipiul Alba Iulia.

La nivelul primelor 6 luni ale anului acestuia, s-au cheltuit următoarele sume: salarii şi contribuţii 61.988 lei, cheltuieli de deplasare 1319 lei, consumabile 85 lei, cheltuieli cu prestaţii 4520 lei, este vorba despre evidenţa contabilă a asociaţiei şi alte cheltuieli 927 lei respectiv comisioane bancare.

La aprobarea bugetului noi am prezentat atunci şi o sumă cu bugetul de cheltuieli legate de mobilieri şi de contractarea unui audit. Aceste cheltuieli nu s-au făcut în primul rând din lipsă de fonduri. De asemenea, vreau să vă mai aduc la cunoştinţă că prin hotărârea adunării generale, aşa cum s-a solicitat, am diminuat bugetul de cheltuieli cu 25% atunci, astfel încât pentru mobilier avem alocate 7.500 lei, sume care nu au fost încă utilizate.

Proiectul de hotărâre a trecut, cu 14 voturi „pentru”, 2 abțineri și 2 voturi „împotrivă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax