Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Contribuţie financiară de la CJ Alba pentru proiectul „Comitet de tineret în România pentru pacienţii cu scleroză multiplă”

Publicat

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de joi implementarea proiectului „Comitet de tineret în România pentru pacienţii cu Scleroză Multiplă (CTR-SM). Valoarea acestuia este de 4.828 euro, echivalentul a 21.577,30 lei şi este finanţat prin Programul Tineret în Acţiune al Comisiei Europene în cadrul parteneriatului constituit între Asociaţia SM Speromax Alba, Consiliul Judeţean Alba şi Societatea de Scleroză Multiplă din România.

Proiectul se derulează până în septembrie 2014 şi urmăreşte organizarea unui Comitet de Tineret în România care să reprezinte tinerii cu SM în relaţia cu autorităţile şi Societatea de Scleroză Multiplă din România.

Prin participarea activă a 20 de tineri cu dizabilităţi şi fără dizabilităţi din 18 organizaţii locale de pacienţi cu scleroză multiplă din România la activităţi comune, proiectul intenţionează să dezvolte la nivel comunitar o atmosferă de cooperare şi înţelegere reciprocă de respect pentru diversitate, în ton cu strategiile şi planurile de acţiune ale Uniunii Europene în domeniul tineretului, se arată în documentaţia proiectului.

Valoarea totală a proiectului este de 4.828 de euro, echivalentul a 21.577,30 lei, iar cofinanţarea Consiliului Judeţean Alba, aşa cum este precizată în cererea de finanţare şi acordul de parteneriat încheiat în vederea implementării proiectului menţionat, este de 420 euro, adică 1.877,06 lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax