Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Controale ale Poliției în colaborare cu RAR, pe drumurile din Alba. Au dat amenzi și au retras certificate e înmatriculare

Publicat

Polițiștii rutieri, împreună cu reprezentanții RAR, au organizat o acţiune, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră și depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice.

Au fost controlate 27 de autovehicule. Șoferii s-a ales cu 14 amenzi și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

În noaptea de 8 spre 9 septembrie 2022, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia și specialiști din cadrul Registrului Auto Român, au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

Cu ocazia acestei acțiuni au fost controlate 27 de autovehicule și au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, din care 5 pentru defecțiuni tehnice, au anunțat reprezenanții IPJ Alba.

Totodată, în cadrul acestei acţiuni au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, din care unul pentru folosirea de sisteme de iluminare neomologate, 3 pentru uzura excesivă a anvelopelor și una pentru defecțiuni tehnice.

Valoarea amenzilor aplicate este de 2.610 lei.

FOTO: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax