Connect with us
Publicitate

BLAJ

Controale ale RAR și IPJ Alba, la Blaj. 6 mașini cu defecțiuni, depistate în trafic

Publicat

Polițiștii din Blaj, împreună cu Registrul Auto Român (RAR), au organizat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 6 autoturisme care prezentau defecțiuni.

La data de 15 martie 2023, polițiștii din Blaj, împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme ce nu îndeplinesc condițiile tehnice și pun în pericol siguranța traficului rutier.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au verificat 23 de autovehicule, au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, din care 6 pentru defecțiuni tehnice și au reținut 5 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 16.03.2023 at 13:39

    Aşa mă, luaţi-vă de amărăşteni, că la transportul în comun şi la cei ce fac transport între oraşe nu aveţi voie.Ţară de de nici o culoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax