Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Controale în Alba pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori. Polițiștii au dat amenzi de 11.000 de lei

Publicat

Polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere, Romsilva, jandarmii și lucrători din cadrul ocoalelor silvice, au efectuat 95 de controale pentru verificarea legalității exploatării materialului lemnos. Au fost aplicate amenzi în valoare de 11.000 de lei și confiscată cantitatea de 11 metri cubi de material lemnos.

În perioada 24-26 februarie 2021, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, împreună cu silvicultori din cadrul Gărzii Forestiere Alba, specialiști din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice au efectuat controale în teren pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale privind exploatarea, circulația, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

Astfel, polițiștii au efectuat 95 de controale în teren, au verificat 53 de mijloace de transport și au constatat 9 infracțiuni.

Au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.000 lei și au fost confiscați 11 metri cubi de material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax