Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Controale în zona pieţelor din Blaj şi Sebeş şi pe străzile din Ocna Mureş. Poliţiştii au dat amenzi de 20.000 de lei şi au găsit şapte elevi care lipseau de la cursuri

Publicat

Poliţiştii din Alba au aplicat, în cadrul mai multor acţiuni desfăşurate joi, pentru menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea acelor conducători auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, amenzi în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei. Controalele au fost efectuate în piaţa săptămânală de la Blaj şi Sebeş şi pe străzile din Ocna Mureş, împreună cu reprezentanţi RAR.

La Blaj, poliţiştii au acţionat, cu ocazia pieţei săptămânale, în vederea respectării legislaţiei rutiere dar şi pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit. Au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.975 de lei, 36 fiind formulate pentru încălcări ale legislaţiei rutiere. De asemenea, au fost constatate trei infracţiuni: una la regimul rutier, una de comercializare de produse contrafăcute şi una de braconaj piscicol.

Poliţiştii din Sebeş şi Şpring au organizat, de asemenea, o acţiune cu ocazia pieţei săptămânale şi au dat 59 de amenzi în valoare de 11.295 lei. Au constatat două infracțiuni şi au fost reţinute un certificat de înmatriculare şi două permise de conducere. Tot cu ocazia acestei acţiuni, au depistat 7 elevi care lipseau de la cursuri.

Poliţiştii Secţiei Rurale Sebeş i-au identificat pe G.S.C. (17 ani) şi M.P. (21 de ani), ambii din municipiul Sebeş, care sunt suspecţi de comiterea, în zilele de 23 şi 24 mai, a furtului mai multor elemente metalice, în valoare de 1.000 de lei, din curtea unui imobil nelocuit, situat în localitatea Sebeşel. Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tot joi, poliţiştii rutieri din Ocna Mureş împreună cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării necorespunzătoare a autovehiculelor. Poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.325 lei, din care 15 pentru defecţiuni tehnice constatate. De asemenea, au fost reţinute opt certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax