Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Controale în zona târgurilor din Sălciua şi Blaj. Amenzi de 3.000 de lei aplicate de poliţişti

Publicat

Poliţiştii din Baia de Arieş şi Blaj au aplicat amenzi în valoare de 3.000 de lei, la sfârşitul săptămânii trecute, în zona târgurilor organizate în zona celor două localităţi.

Duminică, cu ocazia desfăşurării târgului de ţară organizat pe raza comunei Sălciua, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş și Poliției orașului Baia de Arieș au organizat o acţiune în care au fost controlaţi opt agenţi economici şi aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.900 lei.

Sâmbătă, în Blaj, a fost organizată o acţiune cu ocazia desfăşurării târgului tradiţional de animale, denumit ,,Târgul Cireşelor”, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor care afectează siguranţa persoanelor, avutul public şi privat. Au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.100 lei.

De asemenea, a fost constatată o infracţiune a regimul circulaţiei rutiere. La ora 12.20, poliţiştii din Blaj l-au prins în flagrant pe P.I. (25 ani), din oraş, în timp ce conducea pe strada Păcii un moped proprietate personală, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, fără a poseda permis de conducere”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax