Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Controale IPJ Alba înaintea Sărbătorilor de Paşte. Polițiștii verifică legalitatea comerțului cu alimente și băuturi alcoolice

Publicat

control in pietePremergător sărbătorilor pascale, Poliţia Română desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare. În cadrul acțiunii de joi, 14 aprilie, poliţiştii din Alba verifică agenţii economici specializaţi în comercializarea produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice.

La data de 14 aprilie, poliţiştii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române desfășoară o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice, pe raza municipiului București și a județelor Arad, Brașov, Cluj, Giurgiu, Maramureș, Prahova, Satu Mare și Timiș, la 11 agenţi economici ce depozitează şi distribuie produse alimentare, în special ouă.

La acţiune participă, alături de polițiști din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai serviciilor de investigare a criminalității economice din cadrul unităților teritoriale, specialiști din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

De asemenea, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite comise în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, joi, polițiștii desfăşoară acţiuni în Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Gorj, Ilfov și Tulcea (la societăți specializate în comerțul cu produse din carne și carne), în Alba, Caraș – Severin, Hunedoara, Ilfov, Neamț, Sibiu, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, la firme specializate în comerțul cu produse alimentare și băuturi alcoolice.

Totodată, polițiștii de investigare a criminalității economice efectuează controale la societăți specializate în comerțul cu legume și fructe din Covasna, Galați, Harghita, Ialomița și Mehedinți, la firme de panificație din Călărași și Olt, precum și la societăți ce comercializează produse alimentare în mediul rural  în județul Bacău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax