Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Controale ITM Alba la toate stațiile GPL din județ, după tragedia de la Crevedia. Ce vor verifica inspectorii

Publicat

sediul ITM Alba

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Alba au început verificarea staţiilor de carburanţi şi GPL din județ, după tragedia de la Crevedia.

Controalele vizează verificarea respectării prevederilor legale care reglementează relațiile de muncă și securitatea și sănătatea în muncă.

Potrivit reprezentanților ITM Alba, în perioada 28 august – 8 septembrie, se va desfășura Campania Națională pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă și pentru verificarea modului în care sunt respectate cerințele minime pentru îmbunătățirea securității și protecția sănătății lucrătorilor, de către angajatorii care desfășoară activități de depozitare și comercializare a carburanților auto tip GPL – cod caen 4671.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax