Connect with us
Publicitate

AIUD

Controale la agenții economici din Aiud, Teiuș și Ocna Mureș. Amenzi de peste 23.000 de lei și produse confiscate

Publicat

Polițiștii specializați în combaterea criminalității economico-financiare au continuat controalele la agenții economici din județ și au aplicat amenzi în valoare de 23.500 de lei. Au fost confiscate produse alimentare fără documente de proveniență sau cu termen de valabilitate expirat și produse industriale fără documente de proveniență.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat controale la agenții economici din Aiud, Teiuș și Ocna Mureș, precum și din comunele arondate acestora. Polițiștii au verificat modul în care sunt respectate normele legale privind comerțul.

Astfel, au fost verificați 27 de agenți economici și au fost constatate 18 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 23.500 de lei.

În urma controalelor, au fost identificate și confiscate produse industriale fără documente de proveniență, în valoare de 3.410 lei, produse alimentare a căror termen de valabilitate a expirat, în valoare de 900 de lei și suma de 290 de lei.

Controalele vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax