Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Control în activitatea de prelucrare şi transport lemn din Alba Iulia. Au fost aplicate amenzi de 23.000 de lei, într-o singură zi

Publicat

Poliţiştii municipiului Alba, cei de la poliţia rutieră, ordine publică, inspectori silvici şi cei de la Garda de Mediu au aplicat amenzi de 23.350 lei într-o singură zi, joi, într-o acţiune ce a vizat, printre altele, verificarea legalităţii în care se desfăşoară transportul, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos, precum şi modul de respectare a normelor  de protecţie a mediului la instalaţiile de debitat.

Acţiunea s-a desfăşurat joi, între orele 12.00 şi 16.00, în Alba Iulia şi în localităţile învecinate. Au participat 10 poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi investigare a fraudelor, care au acţionat împreună cu lucrători silvici şi inspectori din cadrul Gărzii de Mediu Alba şi au efectuat verificări la un număr de 4 instalaţii de debitat material lemnos.

Au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.350 lei, din care  una la Legea privind contravenţiile silvice, una la Legea privind regimul deşeurilor, 6 la Legea privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice şi 6 la O.U.G. privind circulaţia pe drumurile publice.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate