Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Control la o firmă din Șugag: 60 de tone de deșeuri auto și sute de litri de produse petroliere, indisponibilizate de polițiști

Publicat

Reprezentanții IPJ Alba au anunțat că la data de 15 ianuarie 2022, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat un control la o societate comercială din comuna Șugag, care are ca și obiect de activitate dezmembrarea de autovehicule uzate.

În urma controlului, polițiștii au constatat că mai multe autovehicule netratate erau depozitate atât pe platforma societății cât și direct pe sol, existând scurgeri de produse petroliere.

A fost indisponibilizată cantitatea de 60 de tone de deșeuri (ulei de motor, lichid de frână, antigel, materiale feroase) precum și 800 de litri de produse petroliere.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 66 din OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor și ,,neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 98 din O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 16.01.2022 at 22:16

    Ce a făcut ăsta ? Ni şi-a plătit taxa către protector ? Toţi cei ce fac acelaşi lucru prin judeţ sunt curaţi ? Suntei presă,interesaţi-vă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax