Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conturile deschise la Revolut nu pot fi poprite de ANAF. Care ar fi motivul

Publicat

revolut card

ANAF nu ar putea bloca sumele din conturile românilor, deschise la Revolut, pentru că aceasta nu este instituţie de credit. Totuși, Revolut, ca entitate economică are deschise conturi bancare.

Revolut este o instituție care emite monedă electronică și care oferă o alternativă la multe operațiuni bancare pe care un client le-ar putea face, cu excepția constituirii de depozite.

Potrivit unos specialişti românii cu conturi la Revolut nu riscă poprirea acestora, pentru că nu este o instituție de credit. Doar conturile bancare deschise de Revolut, ca entitate economică ar putea fi poprite, însă această situaţie ar fi improbabilă, scrie avocatnet.ro.

Motivul pentru care s-ar putea ajunge la discuția popririi unor conturi precum cele deschise la Revolut este multiplicarea serviciilor financiare digitale (fintech), tot mai multă lume ajungând, cu timpul, să recurgă la astfel de servicii.

surse: digi24.ro, avocatnet.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax