Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copii abandonaţi pe o stradă din Alba Iulia, la 38 de grade Celsius. Mama este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor

Publicat

Doi copii minori, de 1 an, respectiv 2 ani au fost abandonaţi, joi dimineaţa, pe strada Eleşteului din Alba Iulia, în condiţiile în care afară se înregistrau 38 de grade Celsius. O femeie din zonă i-a găsit şi i-a adăpostit până la sosirea jandarmilor, care au încercat să o identifice pe mama copiilor. Este vorba despre o tânără de 27 de ani care locuieşte în prezent în judeţul Cluj şi care s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Jandarmii au fost sesizaţi joi, 5 iulie, la ora 14.44, prin apel la 112, de către o femeie, privind faptul că, în plină caniculă (peste 38° C),  doi copii ar fi fost abandonaţi pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia. La faţa locului s-a deplasat de urgenonţă un echipaj de jandarmerie, care i-a identificat pe cei doi copii. Este vorba de un băiat şi o fată, în vârstă de 1, respectiv 2 ani, care fuseseră adăpostiţi temporar, hrăniţi şi hidrataţi de o cunoştinţă a apelantei.

Din verificările efectuate la faţa locului, jandarmii au stabilit faptul că minorii au fost abandonaţi chiar de mama acestora, B.S. de 27 de ani, despre care se bănuieşte că momentan locuieşte pe raza judeţului Cluj şi care nu a putut fi contactată. A fost identificat tatăl copiilor, dar acesta nu a dorit să vină în sprijinul acestora. A fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă  Socială şi Protecţia Copilului Alba, iar trei reprezentanţi ai instituţiei împreună cu un agent al Poliţiei municipiului Alba Iulia i-au preluat pe minori.

Pe numele mamei copiilor au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale ,fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax