Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copii care circulau pe bicicletă, răniţi în urma unor accidente rutiere la Vinţu de Jos şi Bistra

Publicat

Luni, 13 august, a fost zi cu ghinion pentru doi şoferi care au fost implicaţi în accidente rutiere în urma cărora au fost răniţi copii care circulau pe bicicletă. Cele două evenimente s-au petrecut la Vinţu de Jos şi Bistra.

Potrivit IPJ Alba, la ora 9.15, pe strada Mihai Viteazu din localitatea Vinţu de Jos, o minoră de 11 ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, s-a dezechilibrat, a căzut pe şosea şi a fost acroşată de remorca unei autoutilitare condusă din sens opus de G.R., de 36 de ani, din Sebeş. În urma accidentului, minora a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng, fiind transportată la spitalul din Alba Iulia, unde a rămas internată. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

În aceeaşi zi, la ora 19.30, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Rude, din comuna Bistra, s-a produs un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că I.C.C., de 26 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Păşteşti – Valea Mare, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens unde a acroşat un minor de 7 ani, care circula pe bicicletă.

În urma accidentului, minorul a suferit multiple leziuni la nivelul membrelor, precum şi un traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate