Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copii NĂSCUȚI de CRĂCIUN: La maternitatea spitalului din Alba Iulia, șapte FETE și doi BĂIEȚI au luminat viața și sărbătorile părinților

Publicat

bebelus copilas nou nascut

bebelus copilas nou nascutDe Crăciun sărbătorim Nașterea Mântuitorului Isus Hristos, iar pentru nouă familii din Alba aceste sărbători au fost și mai binecuvânatate, pentru că au primit cel mai frumos dar, un copil. În perioada 24-26 decembrie, la secţia Neonatologie a spitalului din Alba Iulia au venit pe lume 9 copii, 7 fete și 2 băieți. În ziua de Ajun, 7 copii le-au făcut cel mai frumos cadou părinților, cu venirea lor în lume.

În prima și a doua zi de Crăciun, la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Alba doi copii au dorit cu tot dinadinsul să vină pe lume, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Moș Crăciun a fost darnic cu nouă familii din Alba și le-a făcut cel mai frumos cadou din lume. Potrivit personalului medical al secției de nou – născuți din cadrul Spitalului Judeţean, de Ajun, în prima și a doua zi de Crăciun au venit pe lume 9 copii sănătoşi.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax