Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Copiii de la grădinița din Săsciori au vândut mărțișoare făcute de ei și și-au cumpărat două mese luminoase

Publicat

gradinita

Copiii de la Grădinița cu Program Normal Săsciori și-au cumpărat două mese luminoase din mărțișoarele realizate de ei și vândute cu prilejul zilei de 1 martie. Deși la început visau măcar la o masă luminoasă, succesul pe care l-au înregistra a făcut ca până la urmă fiecare dintre cele două grupe să fie dotată cu câte una.

“Târgul de mărțișoare „Zâmbete de primavară” a fost o idee spontană, iar scopul nostru inițial a fost dotarea grădințtei cu o masă luminoasă, un instrument didactic care ne ajută să ne dezvoltăm abilitățile pentru scris și citit, ne stimulează simțul cromatic, creativ, și ne incită imaginația, dându-ne posibilități nelimitate de a crea! Împreună cu colega mea am reușit să ne mobilizăm foarte repede și să formăm o adevărată echipă, sprijinite fiind de părinți și ceilalți profesori.

Sala noastră a fost o adevarată explozie de creativitate când ne-am pus pe treabă, fiecare copil a fost lăsat să lucreze liber, nu am avut un anumit tipar, astfel că fiecare mărțișor a fost unic, reflectând personalitatea copiilor noștri. Cred că asta a făcut ca succesul nostru să fie mult mai mare decât ne așteptam!

Am reușit să strângem bani nu doar pentru una, ci chiar pentru două mese luminoase. Astfel, în urma târgului, fiecare grupă a fost dotată cu câte o masă luminoasă. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la realizarea visului nostru și sperăm ca zâmbetele noastre să vă aducă o primavară plină de căldura și iubire!” a spus Ecaterina Balint, educatoare la Grădinița cu Program Normal din Săsciori.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident la Cisteiu de Mureș. O persoană a rămas încarcerată după ce s-a răsturnat cu mașina

Publicat

Detașamentul de pompieri Aiud în cooperare cu SAJ Ocna Mureș intervin cu o autospecială și o ambulanță la un accident rutier cu un autoturism răsturnat pe raza localității Cisteiu de Mureș.  O victimă încarcerată. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

PROGRAMUL OFICIAL al vizitei Papei Francisc în România. Cât va sta la Blaj și care este programul zilei de 2 iunie

Publicat

p

Programul vizitei Sanctității Sale Papa Francisc în România a fost făcut public de Administrația Prezidențială. Sfântul Părinte se va afla la la Blaj în data de 2 iunie, duminică. Acesta va sosi pe Câmpia Libertății în jurul orei 10,30 și va oficia Divina Liturghie cu beatificarea a șapte episcopi martiri greco-catolici. Va ține apoi o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE Simulare EVALUARE Naţională 2019 în ALBA: Aproape 60% dintre elevi nu au luat 5 la Matematică. 2 medii de 10

Publicat

educatie

Inspectoratul Școlar Județean Alba a centralizat rezultatele înregistrate la sesiunea de Simulare a examenului de Evaluare Naţională 2019. Testările au fost organizate pentru familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naționale, iar în premieră, în acest an, au luat parte şi elevi din clasele a VII-a. Au participat la toate probele 2695 de elevi de clasa […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LISTA oficială a PSD pentru alegerile Europarlamentare. Reprezentantul județului Alba, Victor Negrescu, pe loc eligibil

Publicat

negrescu

PSD a anunțat astăzi lista candidaților la alegerile Europarlamentare din acest an. Județul Alba are un reprezentant pe locurile elegibile: este vorba despre Victor Negrescu, europarlamentar în acest mandat și fost ministru. Negrescu este foarte apropiat de organizația județeană a acestui partid. Acesta este pe locul 9 al listei, având, potrivit sondajelor, toate șansele să […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate