Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copiii de la grădinița din Săsciori au vândut mărțișoare făcute de ei și și-au cumpărat două mese luminoase

Publicat

gradinita

Copiii de la Grădinița cu Program Normal Săsciori și-au cumpărat două mese luminoase din mărțișoarele realizate de ei și vândute cu prilejul zilei de 1 martie. Deși la început visau măcar la o masă luminoasă, succesul pe care l-au înregistra a făcut ca până la urmă fiecare dintre cele două grupe să fie dotată cu câte una.

“Târgul de mărțișoare „Zâmbete de primavară” a fost o idee spontană, iar scopul nostru inițial a fost dotarea grădințtei cu o masă luminoasă, un instrument didactic care ne ajută să ne dezvoltăm abilitățile pentru scris și citit, ne stimulează simțul cromatic, creativ, și ne incită imaginația, dându-ne posibilități nelimitate de a crea! Împreună cu colega mea am reușit să ne mobilizăm foarte repede și să formăm o adevărată echipă, sprijinite fiind de părinți și ceilalți profesori.

Sala noastră a fost o adevarată explozie de creativitate când ne-am pus pe treabă, fiecare copil a fost lăsat să lucreze liber, nu am avut un anumit tipar, astfel că fiecare mărțișor a fost unic, reflectând personalitatea copiilor noștri. Cred că asta a făcut ca succesul nostru să fie mult mai mare decât ne așteptam!

Am reușit să strângem bani nu doar pentru una, ci chiar pentru două mese luminoase. Astfel, în urma târgului, fiecare grupă a fost dotată cu câte o masă luminoasă. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la realizarea visului nostru și sperăm ca zâmbetele noastre să vă aducă o primavară plină de căldura și iubire!” a spus Ecaterina Balint, educatoare la Grădinița cu Program Normal din Săsciori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax