Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copiii de peste 12 ani se pot imuniza cu Pfizer, la Sebeș. Maratonul de vaccinare continuă în weekend

Publicat

Autoritățile locale din Sebeș au anunțat că în perioada 4 – 6 iunie 2021, în intervalul orar 08.00-20.00, se desfășoară un nou maraton de vaccinare a populației împotriva Covid-19, în municipiu.

Vaccinarea are loc la sediul Centrului de Zi pentru Persoane cu Dizabilități Sebeș, aflat pe bulevardul „Lucian Blaga”, nr. 45A (în spatele casei de cultură).

Persoanele care au efectuat prima doză de vaccin, în campania din perioada 14 – 16 mai 2021, sunt așteptate pentru rapel.

”Aducem la cunoștința părinților/reprezentanților legali că la centrul de vaccinare din Municipiul Sebeș se poate efectua vaccinarea copiilor cu vârsta de peste 12 ani.

Vaccinul autorizat este Pfizer, iar acesta se administrează cu acordul și în prezența părintelui sau reprezentantului legal” au transmis reprezentanții primăriei.

Campania de vaccinare este susținută de Municipiului Sebeș, fiind organizată de Direcția de Sănătate Publică Alba, prin Direcția Generală de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax