Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copiii din Alba pot participa pe timpul vacanței la cursuri gratuite de inițiere în diferite sporturi. Cum se fac înscrierile

Publicat

Proiectul „HERCULES”, ajuns la ediția cu numărul patru, își propune inițierea a 8700 de copii în peste 20 de discipline sportive, la nivel național.

Acest proiect al Agenției Naționale pentru Tineret și Sport pune la dispoziția copiilor din întreaga țară o serie de cursuri gratuite, pentru a le deschide calea spre sportul de performanță.

Această ediție cu numărul patru vine cu 8700 de locuri disponibile pentru doritorii de a descoperi tainele practicării sportului, indiferent de disciplina aleasă.

Cursurile sunt dedicate exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

„Obiectivul principal este acela de a-i deprinde cu practicarea sportului, pentru a fi mai sănătoși, dar și de a-i aduce mai aproape de performanță”, se arrată într-un comunicat al Agenției Naționale pentru Tineret și Sport.

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Alba organizează în cadrul acestui proiect cursuri pentru disciplinele atletism, orientare și tenis.

  • atletism: 24 – 30 iulie
  • orientare: 17 – 23 iulie
  • tenis de câmp: 10 iulie – 6 august (patru serii)

Înscrierile se pot face pe platforma www.proiectulhercules.ro, acolo unde se găsesc mai multe informații și despre program, locații de antrenament sau persoane de contact.

„Pentru recompensarea entuziasmului și a dorinței de a face sport, precum și a participării active și dedicate la proiect, copiii primesc tricouri și șepci inscripționate cu logo-ul proiectului, dar și mici surprize, precum și diplome de recunoaștere a meritelor sportive, care să le amintească de momentele frumoase ale întâlnirii cu HERCULES”, se mai arată în comunicatul Agenției Naționale pentru Tineret și Sport.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax