Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Copiii din Cugir şi Vinerea s-au bucurat de ultimele spectacole de vacanţă, cu personaje din poveşti

Publicat

Manifestările artistice dedicate tuturor copiilor din Cugir, derulate de Casa de Cultură a oraşului au ajuns la final. Programul „Jocuri de vacanţă” a adus bucuria în sufletul a peste 800 de copii, la sfârşitul verii din acest an.

Reprezentanţii Cercului de Actorie din cadrul Casei de Cultură a oraşului Cugir au dat viaţă personajelor de poveşti, pentru ultima dată în perioada de vacanţă de anul acesta, miercuri, la Grădiniţa cu program normal „Prichindel” din Cugir. Cei mici au avut parte de un program cu „jocuri ale copilăriei”, concursuri, picturi pe faţă şi baloane desenate. Au urmărit, de asemenea, două piese de teatru „Pinocchio”şi „Motanul Încălţat”.

Evenimentele din programul „Jocuri de vacanţă” s-au derulat pe durata a două săptămâni, la grădiniţele din Cugir şi Vinerea.

Reprezentanţii Cercului de teatru al Casei de Cultură, care asigurat activităţile din program sunt: Silviu Oprişan, Ana Bugeag, Nicoleta Fatan, Ghizela Despa, Lavinia Pop, Alina Muntiu, Bogdan Tîrziu, Alexandru Cetină, Tavi Voina, Catălin Florea, îndrumaţi de actriţa Maria Dodoc.

Sorin GIURCA

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax