Connect with us
Publicitate

POLITICA

Copiii instituţionalizaţi din Cugir au primit cadouri din partea femeilor liberale

Publicat

Femeile liberale din Cugir au petrecut,  sâmbătă, câteva ore plăcute alături de copiii de la Casa de Tip Familial „Speranţa copiilor” din oraş. Cei 16 copii au fost invitaţi la un local, unde au sărbătorit venirea lui Moş Nicolae, cu pizza, băuturi răcoritoare şi multe colinde.

Femeile liberale şi-au propus să fie mai aproape de copiii instituţionalizaţi, precum şi de alte categorii vulnerabile, care au nevoie şi de atenţie din partea societăţii, de comunicare, de informaţii şi îndrumări din partea celor care, prin poziţiile pe care le ocupă, sunt abilitate să le ofere.

Preşedinta Organizaţiei de femei a PNL Cugir, Tatiana Petric a declarat că: “Am dorit să-i înconjurăm pe copii, acum, în prag de sărbătoare, cu căldură şi afecţiune. Dialogul stabilit în asemenea situaţii este foarte sincer, deschis şi lipsit de inhibiţii. Prin organizarea acestei acţiuni, am vrut să completăm eforturile de zi cu zi pe care le depune personalul de la Casa de Tip Familial “Speranţa copiilor”. Bucuria copiilor de a fi invitaţii noştri în oraş a fost cea mai mare satisfacţie a femeilor liberale.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax