Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copiii sub 5 ani nu ar trebui să stea la televizor mai mult de oră. Care sunt riscurile pentru sănătate

Publicat

copii televizor

Copiii mai mici de 5 ani nu ar trebui să stea mai mult de o oră privind la televizor sau jucând jocuri la calculator, atrage atenţia Organizația Mondială a Sănătății. De asemenea, bebelușii nu ar trebui să fie expuși monitoarelor electronice deloc.

Potrivit Agenției Națiunilor Unite, copiii sub cinci ani ar trebui să fie activi fizic și să aibă un program de somn adecvat pentru a-i putea ajuta astfel să-și dezvolte obiceiuri sănătoase pe termen lung și să prevină obezitatea sau alte boli mai târziu.

Copiii cu vârste cuprinse între un an și patru ani ar trebui să aibă timp de cel puțin trei ore activități fizice variate pe parcursul zilei, potrivit sursei citate

Inactivitatea alimentează creșterea numărului de persoane supraponderale și obeze în lume, iar greutatea excesivă poate duce la o moarte prematură din cauza bolilor de inimă, diabet, hipertensiune sau anumite forme de cancer.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax