Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copil de 10 ani, rănit în accident pe DJ 141D lângă Drașov. Evenimentul rutier, provocat de un șofer băut

Publicat

Un copil de 10 ani a fost rănit într-un accident rutier petrecut pe DJ 141 D, lângă Boz, spre Drașov. Acesta se afla într-o mașină ce a fost lovită de un autoturism al cărui șofer era băut. Etilotestul a indicat alcoolemie de 1,24 mg/l.

Potrivit IPJ Alba, joi, 1 februarie, în jurul orei 18.40, polițiștii din Sebeș au intervenit pe pe DJ 141 D, la ieșirea din localitatea Boz înspre Drașov, unde s-a produs un accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din localitatea Tomșani, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Boz-Drașov, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

Mașina lovită era condusă de o femeie de 30 de ani, din localitatea Doștat.

În urma accidentului, un minor de 10 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.

Acesta a indicat valoarea de 1,24 mg/litru alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 46 de ani. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cazul femeii, rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

foto: arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax