Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copil de 13 ani din Lunca Mureșului, bătut de concubinul mamei sale și alungat de acasă. Agresorul, reținut

Publicat

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au reținut un bărbat care l-ar fi agresat pe fiul concubinei sale. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Copilul a fost identificat de polițiști, pe stradă și le-a explicat agenților de poliție prin ce a trecut.

La data de 29 iulie 2021, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 28 de ani, din comuna Lunca Mureșului, care este cercetat pentru violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 28/29 iulie 2021, pe fondul unor neînțelegeri avute cu fiul concubinei sale, în vârstă de 13 ani, bărbatul l-ar fi lovit în zona spatelui și în zona membrelor superioare și inferioare.

În urma incidentului, copilul a suferit leziuni pentru a căror vindecare are nevoie, potrivit concluziilor medico – legale, de 16 – 18 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 30 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax