Connect with us
Publicitate

BLAJ

Copil de 14 ani, rănit într-un accident, în Blaj. Șoferița a părăsit locul evenimentului rutier

Publicat

Un copil de 14 ani a fost rănit într-un accident rutier petrecut în Blaj. Adolescentul mergea pe bicicletă în momentul în care ar fi fost accidentat de un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, miercuri după-amiaza (21 iunie), în jurul orei 16.10, polițiștii din Blaj au fost sesizați de o femeie din municipiu, cu privire la faptul că fiul acesteia a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că minorul în vârstă de 14 ani, din Blaj, în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe strada Eroilor din municipiu, ar fi fost accidentat de un autoturism, iar conducătorul acestuia a părăsit locul faptei.

Minorul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificată o femeie de 41 de ani, din Blaj, care ar fi fost la volanul autoturismului, în momentul producerii accidentului.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax