Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copil de 2 ani din localitatea Pătrânjeni, aflată la intrare în Zlatna, lovit de o maşină, în faţa casei. A ajuns la spital

Publicat

Un copil în vârstă de 2 ani din localitatea Pătrânjeni, pe DN74, la intrarea în Zlatna, a fost lovit de o maşină, marţi, după ce a scăpat de sub ochii părinţilor şi a ieşit din curte, traversând strada fără să se asigure. În urma accidentului, copilul a suferit o fisură de bazin, fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Poliţiştii din Zlatna au fost sesizaţi marţi seara, în jurul orei 19.40, de către personalul de serviciu al Spitalului Judeţean Alba că la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost adus un minor de 2 ani, victimă a unui accident rutier. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că accidentul rutier a avut loc în jurul orei 19.00, pe raza localităţii Pătrângeni, iar minorul, însoţit de părinţi, a fost transportat la spital de către conducătorul auto implicat în accident.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că minorul, scăpat de sub supravegherea părinţilor, a ieşit din curte şi s-a angajat în traversarea străzii, unde a fost surprins şi accidentat de autoturismul condus de J.M. (45 de ani), din Prahova.

Ca urmare a accidentului, minorul a suferit o fisură de bazin, fiind internat în Spitalul Judeţean Alba. Acesta a fost externat miercuri dimineaţa. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax