Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copil de un an și opt luni, găsit pe o stradă din Alba Iulia, după ce a plecat de la grădiniță. Trei angajate, cercetate

Publicat

Trei angajate ale unei grădinițe din Alba Iulia, sunt cercetate pentru neglijență, după ce un copil aflat în grija lor, în vârstă de un an și 8 luni, a fost găsit pe stradă, la aproximativ 200 de metri de instituție. 

Poliția s-a autosezizat, după ce informația a apărut pe Facebook.

”La data de 13 iulie 2023, în urma apariției pe o rețea de socializare a unei informații potrivit căreia un minor ar fi fost găsit, pe stradă, fără supraveghere, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au sesizat, din oficiu, cu privire la posibile fapte de neglijență în serviciu.

Din primele cercetări a rezultat că, la data de 13 iulie 2023, în jurul orei 11,00, minorul, în vârstă de un an și 8 luni, ar fi părăsit incinta unei grădinițe, fără a fi observat de personalul instituției, fiind identificat de către o tânără, pe Calea Labului din Alba Iulia, la o distanță de aproximativ 200 de metri de unitatea de învățământ.

Minorul a fost dus de tânără la unitatea de învățământ, fără ca incidentul să fie sesizat poliției.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 angajate ale unității de învățământ, în grija cărora se afla minorul, în momentul în care ar fi părăsit incinta grădiniței.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de neglijență în serviciu precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cornelia

    vineri, 14.07.2023 at 10:04

    Simplu, „demisia”, tara asta (colonia), nu isi mai revine in veci-vecilor, AMIN

  2. Popa marcel

    vineri, 14.07.2023 at 12:18

    Va fii mustrata și cam atât. Justiția în România este doar cu numele.Stat corupt și vândut este România.

  3. dolfi

    sâmbătă, 15.07.2023 at 07:12

    meseria alora trei duamne e sa se ocupe de copii nu sa steie pe telefon. Sunt pline grupurile parintilor de oameni servili care vin cu idei cretine de genul: „sa cumparam un lantisor de aur pentru duamna educatoare” sau „sa-i luam ceva frumos pentru ca se ocupa asa bine de copii”, sau ” am vazut niste cercei frumosi de aur, haideti sa strangem bani sa-i cumparam duamnei”…. etc. Oameni fara coloana vertebrala pupindosisti ca pe vremea lu’ ceauescu. Oameni de nimic care cred ca daca se fac pres si dau „cadouri” primesc tratament diferential. Duamna – in cazul articolului – duamnele si-au ales meseria singure, sa-si asume si plusurile si minusurile. In cazul de fata ar trebui sa fie date afara si sa nu mai fie angajate nicaieri unde trebuie sa lucreze cu copii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate