Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copil DISPĂRUT la Alba Iulia: Ce crede mama copilului că s-ar fi întâmplat cu acesta, în seara dispariției

Publicat

Au trecut mai bine de 12 ore de la dispariția copilului de doar 10 ani, Bicer Onur Seyfettin, dintr-un parc de joacă din Alba Iulia.

UPDATE sâmbătă, 4 septembrie: Băiatul a fost găsit. 

Citește și Minorul din Alba Iulia, dat dispărut miercuri seara după ce a plecat din fața blocului, a fost găsit. Unde se afla

Știrea inițială

La scurt timp după ce mama a anunțat polițiștii, în noaptea de 2 septembrie, că fiul ei a dispărut, oamenii legii au căutat în tot orașul, însă fără succes.

De asemenea, căutările au contiuat și continuă si în ziua de vineri.

Mama copilului face un apel către toți cei care pot oferi informații despre minor: să apeleze la numărul de urgență 112 deoarece își vrea copilul înapoi acasă.

Aceasta are și o ipoteză legată de dispariția minorului: aceea că tatăl minorului l-ar fi luat pe copil în seara de joi, 2 septembrie. Reporterii alba24.ro au vorbit cu familia minorului dispărut pentru a afla mai multe detalii.

Mama acestuia este căsătorită cu un cetățean turc, șofer de camion pe comunitate, însă de mai bine de un an și jumătate cei doi sunt despărțiti.

În urmă cu trei săptămâni, potrivit familiei, tatăl ar fi sunat-o pe mamă și i-ar fi spus că îl va lua pe cel mic și îl va duce în Turcia.

CITEȘTE ȘI: L-AȚI VĂZUT? Un minor din Alba Iulia dat dispărut după ce a plecat din fața blocului. Poliția și familia îl caută

Copilul a mai fost în trecut în Turcia, în vacanța de Paște.

Mai exact, cu acordul mamei, tatăl l-a dus pe copil în vacanță, iar peste două săptămâni l-a adus înapoi în Alba Iulia. Minorul are dublă cetățenie, româno-turcă, însă actele acestuia sunt acasă la mama sa, iar pașaportul este expirat.

De asemenea, de fiecare dată când bărbatul ajungea în țară trecea prin Alba Iulia pentru a-l vizita pe cel mic.

În trecut, cetățeanul turc răspundea foarte rapid la telefon, însă de aseară, potrvit familiei, acesta nu a mai răspuns. Mai mult de atât, acesta a intrat în țară în cursul zilei de ieri, prin Vama Nădlac.

Reamintim că minorul are următoarele semnalmente:

·       140 cm înălțime;

·       ochi căprui;

·       față ovală;

·       păr brunet, scurt;

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni sport lungi de culoare gri, bluză verde și încălțăminte sport de culoare neagră.

Cei care au informații relevante despre dispariția minorului sunt rugați să apeleze la numărul de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax