Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

COPIL RĂNIT într-un INCENDIU izbucnit la o casă din satul Groşi, lângă Ceru Băcăinţi. A fost transportat la spital cu arsuri

Publicat

pompier

ambulanta transport pacienti Un copil în vârstă de aproximativ 2 ani a fost rănit, marţi, într-un incendiu izbucnit la o casă din satul Groşi, comuna Ceru Băcăinţi. Acesta a suferit arsuri şi a fost transportat la spital de Ambulanţa Alba.

În acest caz au intervenit pompierii din Sebeş, în cooperare cu cei din Orăştie, localitatea aflându-se la limita cu judeţul Hunedoara.

Din primele informaţii, copilul ar fi fost rănit după ce s-a jucat cu focul, la soba dintr-o bucătărie de vară din gospodărie.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Alba, copilul ar fi suferit arsuri de gradul doi la nivelul feţei şi al membrelor. Având în vedere că zona este una greu accesibilă, intervenţia este încă în desfăşurare, copilul urmând să fie transportat la spitalul din Alba Iulia.

UPDATE1: În jurul orei 13.00, copilul, un băiat de 2 ani, B.C. din satul Groşi a ajuns la UPU Alba Iulia, a declarat managerul Ambulanţei Alba, Marius Şuluţiu, pentru Alba24. Potrivit sursei citate, acesta prezenta arsuri pe aproximativ 16 la sută din corp, astfel că se fac demersuri pentru transportarea acestuia cu un elicopter SMURD la Bucureşti, la clinica de specialitate.

Copilul a fost transportat cu o maşină de teren din zona accidentată până la echipajul de ambulanţă. Potrivit unor surse, incidentul s-ar fi produs după ce unul dintre fraţii copilului ar fi aruncat sticle de plastic în focul aprins în sobă.

UPDATE2: Potrivit managerului Ambulanţei Alba, copilul va fi transportat la Bucureşti cu o autospecială a Serviciului Judeţean, având în vedere că elicopterul SMURD nu poate decola din cauza condiţiilor meteo.

UPDATE3: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit marţi, la ora 10.34, în satul Groși, comuna Ceru Băcăinți, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătăria unei case de locuit, proprietatea lui B.E.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Garda de intervenție Geoagiu Băi și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ceru Băcăinți.

În urma incendiului, un băiețel în vârstă de 2 ani a suferit arsuri, acesta fiind preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Alba și transportat la spital.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars mobilier, o combină muzicală, un televizor, materiale textile (covor, plapumă, etc.) și articole de îmbrăcăminte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax