Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Copilul de 13 ani din Aiud, dat dispărut de joia trecută, a fost găsit de poliţişti, în Alba Iulia. Minorul a fost predat familiei

Publicat

Copilul în vârstă de 13 ani din Aiud care a fost dat dispărut de acasă de joi, 13 martie, a fost găsit în Alba Iulia, de către poliţiştii de la ordine publică. Mihai Alexandru Biro nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost transportat la domiciliu.

Dispariţia copilului a fost anunţată, vineri, la poliţie de către tatăl său. Acesta a relatat că fiul său plecase de acasă şi nu s-a mai întors. Patru zile mai târziu, duminică, 16 martie, la ora 20.00, copilul a fost identificat de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe raza oraşului.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni. Acesta a fost predat familiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax