Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Corecție dură la Liceul German din Sebeș. Un profesor a lovit un elev obraznic cu palma peste față

Publicat

Scene violente la Liceul German din Sebeș. În timpul orei de istorie un elev obraznic a fost „corectat” de profesor cu o palmă peste față.  Se pare că elevul de clasa a V-a l-ar fi înjurat pe dascălul care nu a mai suportat jignirile și l-a lovit.

Deși incidentul a fost confirmat atât de surse din poliție dar și de inspectorul general ISJ Alba și pe numele dascălului a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, directoarea liceului, Onofrei Verona a negat că în instituția pe care o conduce s-ar fi produs vreun incident.

Un elev care a cauzat probleme în timpul orei de istorie a fost lovit cu palma peste față de către dascăl.

Incidentul s-a întâmplat marți, 2 octombrie la clasa a V-a. Din primele informații în timp ce profesorul își ținea ora, a fost deranjat de atitudinea unui elev și pentru a îl potoli, dascălul i-a aplicat o lovitură peste față.

Incidentul a fost confirmat de surse din poliție care au afirmat că pe numele profesorului s-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Contactată telefonic de către Alba24, directoarea Liceului German din Șebeș, Onofrei Verona a negat că în instituția pe care o conduce s-ar fi produs vreun incident între un profesor și un elev.

Ba mai mult aceasta a acuzat că presa este în căutare doar de subiecte de scandal și că nu își apleacă ochii și la activitațile ce aduc stimă liceului pe care îl conduce.

Șefa ISJ Alba, Marcela Dărămuș a confirmat că la  Liceul German din Sebeș s-a produs un incident și că așteaptă raportul oficial din partea instituției de învățământ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Iosub Nicolae

    marți, 02.10.2018 at 16:58

    Elevul nu a fost obraznic. A contrazis profesorul pe o temă pe care acesta nu o stăpânea, respectiv faptul că regii nu sunt același lucru cu faraonii. Profesorul nu a fost provocat,el a provocat incidentul pentru că nu afost capabil să își recunoască greșeala pe care un profesor de istorie nu are voie sa o facă. Iar daca nu ești capabil sa te controlezi locul tau nu este la catedră.

  2. Suciu Luisa

    marți, 02.10.2018 at 21:50

    Sustin cea ce a spus domnul Iosub Nicolae deoarece si clasa mea a avut parte de niste incidente cu respectivul dascal.

  3. zoro

    miercuri, 03.10.2018 at 14:32

    La acest liceu in fiecare clasa este cate un derbedeu,cu parinti mari patroni sau parinti asa zisii slujitori ai domnului!!!!!!!

    • Matei

      joi, 04.10.2018 at 19:22

      Tu esti prost sau te prefaci

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax