Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cornel Comşa, de la Casa Regală, la partidul lui Diaconescu. Este noul preşedinte PP-DD Alba

Publicat

Fostul consilier al Casei Regale, albaiulianul Cornel Comşa este noul lider al Partidului Poporului-Dan Diaconescu. Acesta a fost desemnat de căre preşedintele Diaconescu să preia conducerea PP-DD Alba.

George Cornel Comşa îl va înlocui pe această funcţie pe fostul preşedinte PP-DD Alba, Ioan Marincaş, obiectivul lui fiind de a pregăti şi consolida organizaţia judeţeană pentru alegerile din iunie.

Politicianul de 35 de ani a explicat ce l-a determinat să accepte implicarea directă în Partidul Poporului – Dan Diaconescu la nivel local. „Din ianuarie 2011, deci de un an şi ceva, fac parte din echipa de consilieri strategici ai PP-DD la nivel naţional. Pot spune că în această perioadă am contribuit la promovarea imaginii domnului Diaconescu şi poate şi din acest motiv s-a înregistrat creşeterea în sondajele pre-electorale, din această perioadă. Am văzut entuziasmul cu care a fost primit în ţară şi acest lucru m-a determinat să mă implic direct în activitatea PP-DD”.

Întrebat cu privire la diferenţa de imagine şi abordare privind funcţia de consilier al Casei Regale şi cea de reprezentat PP-DD, Cornel Comşa a spus că este o altă etapă din viaţa şi cariera sa şi că intenţionează să consolideze echipa locală a partidului, beneficiind de experienţa de consultant politic. De asemenea, acesta nu exclude candidatura sa pentru o anumită poziţie la alegerile locale.

Cornel Comşa a fost consilier al Casei Regale în perioada 2002 – 2006, după care a deschis o firmă de consiliere politică şi a desfăşurat activităţi de consultanţă pentru primarul Capitalei, Sorin Oprescu, liderul PNL, Crin Antonescu, dar şi pentru PSD şi alte partide.

PP-DD Alba va organiza duminică o conferinţă de presă, în care va prezenta noua echipă locală şi strategia pentru alegerile de anul acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax