Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cornel Comșa renunță la conducerea PP-DD Alba. Preşedinte interimar al organizației este Simona Man

Publicat

Președintele PP-DD Alba, Cornel Comșa și-a depus, vineri, mandatul de președinte al organizației județene. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat trimis presei, în care acesta susține că, în continuare, se va dedica cu seriozitate misiunii sale în Colegiul General al municipiului București. Conducerea interimară a PP-DD Alba va fi preluată de Simona Man.

„Cornel Comșa  a preluat Organizatia Judeţeană Alba a PP-DD la începutul lunii martie a acestui an, a restructurat-o și a adus-o în mai puțin de trei luni la un rezultat foarte bun – 12,74 % dintre consilierii locali si județeni fiind aleși dintre candidatii PP-DD. Acest rezultat plasează organizația noastră pe locul 5 la nivel național si într-o poziție relevantă de putere la nivel județean.

Până la organizarea unor noi alegeri, președintele PP-DD, Simona Man, va asigura interimatul pentru poziția vacantată de Cornel Comșa.
Cornel Comșa a fost ales tot ieri președinte al Comisiei de Relaţii Internaționale din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti și este membru și în Comisia Economică Buget Finanțe a instituției menționate”, se arată în comunicatul PP-DD Alba.
„Am parcurs împreună cu colegii mei un drum extenuant, dar fructuos, am reușit să câștigăm 84 de poziții de consilieri locali și judeteni și ne-am consolidat în judeţul Alba ca o forţă politică relevantă, care are un cuvânt de spus, începând de la Consiliul Județean și până la orașele și comunele în care am câştigat unul sau mai mulți consilieri. În perioada imediat următoare, colegii mei vor întări toate organizatiile locale, vor acoperi cele câteva localităti în care nu avem încă echipe solide și ne vom pregăti serios pentru alegerile generale care se apropie. Toți aleşii locali PP-DD din judeţ vor fi convocați în cel mai scurt timp pentru a se contura o linie strategică și de acțiune care să ducă la un rezultat bun în alegerile parlamentare.
În ceea ce mă privește, voi trata cu seriozitate misiunea mea în Consiliul General al Municipiului București, pentru care am fost votat și îmi voi sprijini colegii din Alba să împlinească proiectele din campania electorală, pentru care aceștia au fost votați în Județul Alba. Doamna președinte Simona Man preia interimatul unei organizații solide, cu membri serioşi şi disciplinaţi, care respectă ierarhia de partid și nu derapează sub influențe politice ori de altă natură”, a declarat Cornel Comşa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax