Connect with us
Publicitate

SPORT

Cornel Cornea, înaintea jocului cu Gloria Bistrița: ”Aș fi bucuros să dau eu golul victoriei”

Publicat

Unirea Alba Iulia va disputa, sâmbătă, la Bistrița, partida din etapa a VI-a, cu  Gloria Bistrița, joc ce va fi special pentru fotbalistul „Unirii”, Cornel Cornea. Jucătorul a evoluat trei ani la Bistrița, perioadă în care a jucat în cupa UEFA Intertoto, alături de formația lui Jean Pădureanu.

Fundașul stânga al „Unirii” recunoaște că jocul de sâmbătă va fi unul mai special pentru el și spune că niciodată nu va uita perioada petrecută la Bistrița. ”Pentru mine o să fie un meci special, un meci aparte, pentru că mă întorc la Bistrița, mă întorc acasă. Va fi un meci special pentru mine, însă vreau să câștigăm. Cel mai bucuros aș fi să dau eu golul victoriei”, a declarat Cornel Cornea.

Fotbalistul este încrezător în șansele „Unirii”, iar echipa este în formă, potrivit spuselor fotbalistului. ”Avem un moral bun, pentru că în 5 etape am făcut opt puncte, la care nimeni nu se aștepta, nici conducerea. Noi suntem montați, suntem foarte bine pregătiți și vrem să obținem un rezultat bun la Bistrița”, a mai spus Cornea.

Fotbalistul crede că nu va fi huiduit de spectatorii bistriţeni, pentru că momentele petrecute de el acolo au fost frumoase, iar rezultatele nu au încetat să apară. ”Nu cred că o să am parte de o primire ostilă, pentru că ardelenii sunt oameni cu bun simț. Și, în momentul în care ai făcut performanță, cred că o să fiu bine primit, mai ales că eu sunt din Beclean”, a încheiat Cornea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax