Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cornel Suciu – noul director adjunct la DGFP Alba. Astfel, UNPR a reușit să obțină al treilea post de director în Alba

Publicat

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Alba are, începând de vineri, un nou director adjunct. Este vorba despre economistul Cornel Suciu, împuternicit pe această funcţie prin ordin al conducerii ANAF. Acesta ocupă postul rămas liber după arestarea fostului director Ioan Dobra.

Cornel Suciu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al UNPR în urmă cu o lună jumătate, deoarece funcţia politică ar fi fost incompatibilă cu cea de director adjunct al DGFP. Acesta a declarat pentru Alba24 că este familiarizat cu sistemul, deoarece, în perioada 2001-2005, a mai ocupat fotoliul de director adjunct al DGFP pe partea administrativă: „Îmi doresc impulsionarea acţiunilor de control şi realizarea planului de încasări la nivelul judeţului Alba. Dată fiind situaţia delicată în care a fost pusă Direcţia, odată cu arestarea domnului Dobra, îmi propun să fac toate demersurile pentru creşterea prestigiului instituţiei şi stergerea acelor pete care au afectat imaginea acesteia. Am încredere în personalul cu care lucrez şi cred că voi reuşi”, a declarat Cornel Suciu.

Noul director adjunct al DGFP Alba are 44 de ani şi a absolvit Facultatea de Ştiinţe-Economice din Cluj Napoca. Acesta a cedat funcţia de preşedinte al UNPR lui Ilie Zbuciumelea, director ASIROM. Prin numirea lui Suciu, UNPR a ajuns să dețină în județul Alba al treilea post de director în deconcentrate, pe lângă cele de la ITM Alba, unde a fost repus în funcție Dorel Fiț și Casa Județeană de Pensii, unde este director Alexandru Retegan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dobra

    vineri, 04.11.2011 at 17:29

    …am auzit ca ai ajuns angajat prin trezorerie,primaria sebes …intortocheate sunt caile D-lui …chiar nu ai pic de bun simt sa te afisezio cu tradatorii de neam…chiar vrei sa fii director sau ti s-a impus de …ministerul apararii nationale ….

  2. atti

    sâmbătă, 05.11.2011 at 11:51

    CREDETI CA E SUCES CA TRADATORI SA FIE RASPLATITI?????E NORMAL IN TARA LUI BASESCU.AICI NU ESTE ONOARE, DEMNITATE, ENPATIE FATA DE SARACI, BOLNAVI, PENSIONARI, NUMAI INTERESUL BANULUI.CIOCOI ASA GANDESC.MAI BINE SA O DUC EU BINE DE CAT SA MA SACRIFIC PENTRU MILIOANE DE NECAJITI, BTJOCIRITI, UMILITI, DATORITA CARORA STAU IN FUNCTIE PE BANI FOARTE MULTI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax