Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Corneliu Olar a dus colindători din Alba, la Palatul Parlamentului

Publicat

Deputatul PD-L Alba, Corneliu Olar, le-a pregătit o surpriză colegilor parlamentari şi a invitat, marţi, un grup de 30 de colindători din Alba, la Palatul Parlamentului. “Au fost prezenţi rapsozii din Ţara Moţilor, din comuna Horea – Taraful Moţilor, un grup de colindători de la Sălciua şi un grup de colindători din Ampoiţa.  Este vorba de trei generaţii de colindători: tineri, adulţi şi vârstnici”, a declarat deputatul Corneliu Olar, pentru Alba24.ro.

Deputatul Olar i-a invitat pe parlamentari să iasă din sală, unde se discuta Legea pensiilor şi să asiste pe holul Parlamentului la spectacolul dat de grupul de colindători din Alba.  “I-am invitat la microfon, în Plen, pe colegii mei parlamentari să iasă pe hol să asculte colinzi, să ne mai spălăm păcatele, pe care le-am făcut cu sau fără voia noastră. Cred că s-au bucurat de surpriză, pentru că la un moment dat au intrat într-o horă cu artiştii”, a mai spus Olar.

Au răspuns la invitaţia deputatului de Alba: Roberta Anastase, Teo Trandafir, Raluca Turcan, Petru Călian,Victor Socaciu şi alţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bungust

    marți, 07.12.2010 at 17:57

    „Sa ne mai spalam pacatele pe care le-am facut cu sau fara voia noastra”!!!
    Cel in care a lasat masina de parlamentar cu cheile in contact in plina strada spre completa sfidare a jurnalistilor veniti la Traseu, carora le-a scuipat un „parcati-o voi, ba” academic ce-o fi? Pacat cu voie sau fara voie?
    Deh.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax