Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Coroane de flori, aranjamente florale, plante, cafea, suc și apă: Lista de cumpărături a Primăriei Alba Iulia

Publicat

sediu primarie drona

Reprezentații Primăriei Alba Iulia vor să cumpere aranjamente florale, buchete de flori, plante naturale sau coroane de flori.

De asemenea, aceștia mai sunt interesați și de achiziționarea de produse pentru protocol. 

În acest sens, de curând, Primăria Alba Iulia a lansat două invitații de participare pentru proceduri de achiziție pentru cei interesați să livreze produsele dorite.

Contractul va fi încheiat între firmele câștigătoare și instituție, până la sfârșitul anului 2021, cu posibilitatea de prelungire.

La ce folosesc produsele: 

Aranjamentele florale, buchetele de flori, coroanele și plantele naturale vor fi folosite pentru diverse evenimente culturale, ceremonii de premiere a persoanelor cu rezultate deosebite, ceremoniale militare, aniversări și vizite de protocol.

În ceea ce privește achiziția produselor de protocol, reprezentații instituției sunt interesați să cumpere, sticle cu apă minerală sau plată, sticle cu suc sau pungi de cafea.

Cei interesați să participe la cele două proceduri de achiziție lansate de primărie pot accesa pagina de internet a instituției, la categoria achiziții publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax