Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Corpul băiatului de opt ani înecat în râul Mureş a fost găsit în apropiere de Ocna Mureş

Publicat

La aproape o săptămână după dispariţia în râul Mureş, în zona Războieni, corpul neînsufleţit al copilului O.P., de 8 ani din Ocna Mureş a fost găsit pe raza localităţii. Reamintim că băiatul intrase în râu împreună cu verişoara sa de 10 ani şi nu au mai ieşit. Corpul fetei a fost recuperat din cursul de apă, în urmă cu două zile.

UPDATE:  Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.02, prin numărul unic de urgenţă 112, Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată despre faptul că pe malul râului Mureş, pe raza satului Cisteiul de Mureş a fost găsit un cadavru uman. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre minorul din Ocna Mureş, care în ziua de 11.07.2013 a dispărut în apele râului, împreună cu o altă minoră de 10 ani. Cadavrul a fost depus la morga din Ocna – Mureş, în vederea efectuări necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.”

Din primele informaţii, corpul copilului a fost observat de nişte pescari, plutind pe apă, în apropiere de Ocna Mureş. Echipe de poliţişti s-au deplasat la faţa locului.

Cei doi minori se aflau într-un grup de persoane, pe malul râului Mureş, joi după-amiaza, iar cei doi copii au intrat în apă să se scalde. Gestul le-a fost fatal minorilor, care nu au mai ieşit la suprafaţă în viaţă.

În această perioadă, forţele de intervenţie s-au confruntat cu un alt caz al unui bărbat de 44 de ani din Galda de Jos care, cel mai probabil, s-a înecat în râul Mureş, la Sântimbru. Salvatorii atenţionează locuitorii din Alba să manifeste prudenţă în momentul în care aleg să se răcorească în apele râurilor sau lacurilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax