Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Corpul de control al premierului începe verificări la CNAS privind funcționarea sistemului informatic al cardului național de sănătate

Publicat

card-national-sanatate O echipă coordonată de Corpul de Control al primului-ministru va începe o acțiune de control la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) pentru a verifica modul de funcționare a sistemului informatic al cardului național de sănătate, fiind dată o dispoziție în acest sens de către premierul Dacian Cioloș.

Controlul va fi efectuat de o echipa mixtă, formată din reprezentanți ai Corpului de control al primului-ministru și reprezentanti ai Corpului de control al ministrului sănătătii. Perioada supusă verificărilor este 1 ianuarie 2016 până în prezent, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Potrivit acestuia, controlul a fost dispus având în vedere disfuncționalitățile înregistrate privind modul de funcționare a sistemului informatic al cardului național de sănătate.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax